ONDERHOUD

Niets is zo vervelend als een kapotte motor of een kapot onderdeel. Om dit te voorkomen is onderhoud erg belangrijk. Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar uw motor naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan uw motor en zorgt ervoor dat u veilig op weg kunt.

Gemakkelijke reparaties en schoonmaken kunt u zelf doen. Gecompliceerdere problemen kunt u beter door een garage op laten lossen. Garages kunnen met computers zien wat er allemaal moet gebeuren en hebben apparaten en elektronica die u zelf niet heeft. Ga daarom eens per jaar naar de garage voor een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt kan een garagist ook signaleren wat eraan zit te komen: zo houd u grip op de kosten en wordt de kans aanzienlijk kleiner dat u plotseling stil komt te staan.

Het onderhoud van uw motor kan duur zijn. CPH Motoren staat echter bekend om zijn scherpe prijzen en goede kwaliteit. Kom daarom eens bij ons langs of bel ons voor meer informatie.

Wilt u onze garage bezoeken, dan adviseren wij om eerst te bellen. U kunt bellen naar ons telefoonnummer (013 5030690) of ons mobiele nummer (06 53209499). Op afspraak kunt ook buiten kantooruren bij ons terecht. Onze garage is gevestigd aan Ambachtsweg 4a in Udenhout.

 

shutterstock_1503402470